Ga naar de inhoud

Brandwerend rolluik RF-EI(1)60

Ontdek ons assortiment van brandwerende rolluiken (60 minuten brandwerend). Onze producten voldoen aan de eisen van de industrie. Ze voldoen aan de normen CEN 1634-1 en de classificaties EN 13501-1 en EN 1634-1 om de veiligheid van uw gebouw en uw werknemers te waarborgen. Vertrouw op MVA Velghe, gespecialiseerd in de installatie van industriële rolluiken. Met onze ervaring kunnen wij u helpen bij het vinden van het perfecte brandwerende rolluik dat aan uw specifieke brandveiligheidseisen voldoet.

De voordelen van 60-minuten brandwerende rolluiken

Voor het compartimenteren van industriële of commerciële ruimtes zijn brandwerende rolhekken onmisbaar. Hier zijn enkele voordelen van onze brandwerende:
  • BRANDWEREND ROLDEUR - EI-1-60' Conform de EI (1) 60 en EW criteria Volgens Europese normen CEN 1634-1
Deurblad opgebouwd uit brandwerende composiet profielen (standaard kleur gemêleerd wit) Gekoppeld aan staal verzinkte schuiflamellen Met geleiders en labyrintconstructie in verzinkt staal profielen Met voor brandsituatie isolerende en zwelmaterialen. Aandrijving d.m.v. 400V failsafe kettingwielmotor, inclusief besturing met accu en afrolbeveliging. Standaard dodemans bediende uitvoering.  
  • Normering volgens EN 1634-1 :
E (vlamdichtheid), I(1)(isolatie betrokken op temperatuur), W (warmtestraling). Classificatie volgens EN 13501-1 : B-s1 - Classificatie volgens EN 13501-2: EI(1)60 CE marketing conform EN 13241 en aanvullend EN 16034; certificaatnummer: 1812-CPR-1735. De deur is standaard uitgevoerd op basis van windklasse 0.   Neem contact op met MVA Velghe voor de installatie van hoogwaardige brandwerende rolhekken en garandeer de veiligheid van uw activiteit.
Prijsaanvraag met of zonder plaatsing

Technische fiche

Download de technische gegevens voor meer informatie

Professionelen?

Vind al onze technische informatiebladen voor professionals.

Zie technische gegevens
Kwaliteit
Kwaliteit

Sinds 1907 heeft het bedrijf de "in-house spirit" van kwaliteitsproductie behouden en ontwikkeld.

Knowledge
Knowledge

De expertise en kwaliteit die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd, hebben het vertrouwen van zijn klanten verdiend.

100% Belgisch
100% Belgisch

In de werkplaats van Avelgem worden al sinds 1907 rolluiken & rolhekkens schuifhekkens geproduceerd.