Ga naar de inhoud

Enkelwandige rolluiken

Koop uw enkelwandige buitenrolluiken bij MVA Velghe

Bent u op zoek naar buitenrolluiken voor uw woning of winkel? Bij MVA Velghe bieden we met trots enkelwandige rolluiken van topkwaliteit aan, op maat voor uw behoeften. De kleur, het materiaal en de opening kunt u volledig naar wens personaliseren. We werken sinds jaar en dag samen met tal van partners om u een kwalitatieve dienstverlening en duurzame producten aan te kunnen bieden. Bovendien begeleiden we u graag in de zoektocht naar de oplossing die het best bij u past.

De voordelen van enkelwandige rolluiken

Bij het plaatsen van nieuwe rolluiken spelen er verschillende elementen mee, zoals de esthetiek, het gebruiksgemak, de duurzaamheid, ... Onze enkelwandige rolluiken onderscheiden zich vanwege hun talrijke voordelen:
  • Ze zijn perfect om de thermische prestaties van een gebouw te verbeteren. Dankzij de isolerende materialen blijft het binnen lekker warm of net heerlijk fris, zowel in oude als nieuwe panden.
  • Ze bieden privacy en beschermen uw goederen door de toegang tot de etalage van uw winkel of uw vensters te verhinderen. Zo kunnen ongenode gasten uw gebouw niet betreden en wordt vandalisme voorkomen.
  • Ze zijn minder duur en dus toegankelijker dan complexere rolluiken zoals de dubbelwandige versie.

Hoe verloopt de plaatsing van buitenrolluiken?

Samenwerken met ons, dat betekent een ruime keuze uit een breed productgamma. Ontdek de productfiches van ons uitgebreide aanbod van rolluiken en -hekken. We zijn ervan overtuigd dat u bij ons vindt wat u zoekt! Voordat we rolluiken plaatsen, moeten we eerst goed weten wat uw behoeften zijn. Welke aandrijving wenst u? Wilt u aluminium, staal of pvc? Een groot model of een eenvoudige aanvullende afsluiting voor uw gevel? Bij MVA Velghe helpen we u een product te vinden dat voldoet aan uw verwachtingen en past op uw raamwerk. Een ervaren installateur zorgt er vervolgens voor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw nieuwe rolluiken en de voordelen die ze met zich meebrengen. En dat allemaal tegen een scherpe prijs. Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op voor een offerte.
Prijsaanvraag met of zonder plaatsing

Technische fiche

Download de technische gegevens voor meer informatie

Professionelen?

Vind al onze technische informatiebladen voor professionals.

Zie technische gegevens
Kwaliteit
Kwaliteit

Sinds 1907 heeft het bedrijf de "in-house spirit" van kwaliteitsproductie behouden en ontwikkeld.

Knowledge
Knowledge

De expertise en kwaliteit die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd, hebben het vertrouwen van zijn klanten verdiend.

100% Belgisch
100% Belgisch

In de werkplaats van Avelgem worden al sinds 1907 rolluiken & rolhekkens schuifhekkens geproduceerd.