Ga naar de inhoud

Transparante rolluiken

Bescherm uw winkel met een IBIZA rolluik

Wilt u de gevel of etalage van uw handelsruimte beschermen zonder het buitenaanzicht op te offeren? MVA Velghe biedt in zijn catalogus verscheidene transparante rolluiken aan. Met deze elektrisch aangedreven rolluiken kunt u zich gemakkelijk en doeltreffend beschermen tegen inbraak, terwijl de goederen achter het rolluik zichtbaar blijven. Al onze producten worden met zorg vervaardigd, en ons team van installateurs kan u helpen een oplossing op maat van uw behoeften en voorkeuren te vinden.

De voordelen van transparante rolluiken

Transparante rolluiken hebben tal van voordelen. Ze zijn bijvoorbeeld een verstandige keuze voor winkels of banken die veiligheid met esthetiek willen combineren.
  • Omdat deze rolluiken transparant zijn, blijven de producten in de etalage zichtbaar. Het is dus een uitstekende manier om de interesse van voorbijgangers te wekken, zelfs ‘s nachts wanneer het risico op inbraak het grootst is.
  • Ze bieden doeltreffende bescherming tegen inbraken. Omdat ze moeilijk te forceren zijn, zorgen ze er mee voor dat de winkel beter beveiligd is. De rolluiken bestaan uit banden die naar boven oprollen en gemaakt zijn van stevige en duurzame materialen.
  • Ze zijn gemakkelijk te gebruiken: net zoals al onze andere rolluiken, zijn ze uitgerust met een elektronisch systeem waarmee u ze kunt openen en sluiten. Met een eenvoudige druk op de knop rolt u het luik op of laat u het neer. Dat is bijzonder handig voor grote commerciële ruimten.

Hoe wordt een transparant rolluik geplaatst?

Wilt u een afscherming plaatsen op uw gevel of in een winkelcentrum? Aangezien onze transparante rolluiken op maat gemaakt worden, zijn ze geschikt voor alle handelszaken en verkrijgbaar in alle formaten. MVA Velghe komt de rolluiken op maat zelf leveren en plaatsen. Geniet samen met ons van een afsluiting die het oog streelt. Hebt u een vraag over het plaatsen van uw rolluiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een offerte. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!
Prijsaanvraag met of zonder plaatsing

Technische fiche

Download de technische gegevens voor meer informatie

Professionelen?

Vind al onze technische informatiebladen voor professionals.

Zie technische gegevens
Enkele van onze prestaties
Kwaliteit
Kwaliteit

Sinds 1907 heeft het bedrijf de "in-house spirit" van kwaliteitsproductie behouden en ontwikkeld.

Knowledge
Knowledge

De expertise en kwaliteit die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd, hebben het vertrouwen van zijn klanten verdiend.

100% Belgisch
100% Belgisch

In de werkplaats van Avelgem worden al sinds 1907 rolluiken & rolhekkens schuifhekkens geproduceerd.