Ga naar de inhoud

Industrieel sectionale poorten

Bescherm uw onderneming met een industrieel sectionale poort

De veiligheid van uw onderneming is van groot belang. Met een industriële sectionale poort kunt u die nog verder verbeteren. Zo beschermt u uw eigendom tegen ongewenste indringers. MVA Velghe biedt een breed gamma van industriële sectionale poorten en garagepoorten op maat aan om te kunnen beantwoorden aan de specifieke behoeften van al onze klanten.

De voordelen van industriële sectionale poorten

Industriële sectionale poorten (bijvoorbeeld voor garages) zijn uiterst interessant voor ondernemingen die hun magazijnen willen beveiligen. Ze hebben tal van voordelen:
  • Ze bieden een betere thermische en geluidsisolatie: sectionale poorten bestaan uit isolerende panelen, waardoor ze temperatuurschommelingen en geluid uitstekend weren. Zo blijft de temperatuur constant en wordt geluidshinder voorkomen.
  • Ze besparen ruimte: de sectionale poorten openen verticaal om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, zowel binnen als buiten het gebouw.
  • Ze zijn zeer robuust: de sectionale poorten zijn gemaakt van duurzame en sterke materialen zoals staal of aluminium. Zo zijn uw magazijnen beschermd, zelfs in de meest extreme omstandigheden.
  • Ze bieden een hoge mate van beveiliging: de sectionale poorten zijn uitgerust met betrouwbare vergrendelingssystemen en performante veiligheidsvoorzieningen om goederen en personen optimaal te beschermen.
Industriële sectionale poorten zijn de oplossing bij uitstek voor bedrijven die hun ruimte zo goed mogelijk willen benutten, hun elektriciteitskosten willen drukken en de veiligheid willen verhogen.

Neem contact met ons op om industriële sectionale poorten te laten plaatsen

Bent u op zoek naar een sectionale poort voor uw bedrijf in België? Wacht niet langer en neem contact op met MVA Velghe! We helpen u met plezier een sectionale poort te kiezen die afgestemd is op uw specifieke behoeften, waarna ons team van professionals ze met de grootste zorg komt plaatsen. Neem nu contact met ons op om een offerte aan te vragen.
Prijsaanvraag met of zonder plaatsing

Technische fiche

Download de technische gegevens voor meer informatie

Professionelen?

Vind al onze technische informatiebladen voor professionals.

Zie technische gegevens
Kwaliteit
Kwaliteit

Sinds 1907 heeft het bedrijf de "in-house spirit" van kwaliteitsproductie behouden en ontwikkeld.

Knowledge
Knowledge

De expertise en kwaliteit die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd, hebben het vertrouwen van zijn klanten verdiend.

100% Belgisch
100% Belgisch

In de werkplaats van Avelgem worden al sinds 1907 rolluiken & rolhekkens schuifhekkens geproduceerd.