Ga naar de inhoud

Microgeperforeerde rolluiken

Microgeperforeerde rolluiken zijn ideaal om de gevel van een winkel of gebouw te beschermen zonder dat dit ten koste gaat van de esthetische uitstraling. Wilt u uw etalage beschermen met dit type rolluik? Neem contact op met MVA Velghe, vertel ons wat je nodig hebt en wij sturen je een offerte op maat voor jouw beveiligingsproject.

Wat zijn de voordelen van microgeperforeerde rolluiken?

Deze rolluiken, gemaakt uit banden, vlakke profielen met perforaties, worden over het algemeen gebruikt in commerciële gebouwen. Dit zijn hun voordelen:
  • Verhoogde veiligheid: microgeperforeerde rolluiken bieden een uitstekende bescherming tegen inbraak en vandalisme dankzij hun robuuste ontwerp.
  • Transparantie en esthetiek: ze laten een gedeeltelijke doorkijk toe, waardoor de esthetiek behouden blijft en de veiligheid gegarandeerd is. Deze eigenschap is ideaal voor etalages.
  • Aanpassing aan de wensen van de klant: deze rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren en kunnen worden aangepast aan de esthetiek van een gebouw.
  • Duurzaamheid en weerbestendigheid: microgeperforeerde rolluiken zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal banden, waardoor ze bijzonder duurzaam zijn en bestand tegen herige weersomstandigheden.
 
Prijsaanvraag met of zonder plaatsing

Technische fiche

Download de technische gegevens voor meer informatie

Professionelen?

Vind al onze technische informatiebladen voor professionals.

Zie technische gegevens
Enkele van onze prestaties
Kwaliteit
Kwaliteit

Sinds 1907 heeft het bedrijf de "in-house spirit" van kwaliteitsproductie behouden en ontwikkeld.

Knowledge
Knowledge

De expertise en kwaliteit die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd, hebben het vertrouwen van zijn klanten verdiend.

100% Belgisch
100% Belgisch

In de werkplaats van Avelgem worden al sinds 1907 rolluiken & rolhekkens schuifhekkens geproduceerd.