Ga naar de inhoud

Type mono rolhekken

Metalen schuif- of diepgetrokken rolhekken vindt u hier

Bent u op zoek naar een doeltreffend middel om uw winkel of handelsruimte te beschermen tegen diefstal en inbraak. Dan hebt u een metalen schuif- of rolhek nodig. Zo beveiligt u uw pand optimaal zonder de esthetische kant van de zaak uit het oog te verliezen. MVA Velghe is sinds jaar en dag de voorkeurspartner van zowel particulieren als professionele. Hebt u vragen? Neem contact met ons op!

De voordelen van diepgetrokken rolhekken voor uw winkel

Indien u metalen rolhekken voor uw zaak wilt laten plaatsen, dan zijn er enkele elementen waarmee u rekening moet houden. Metalen rolhekken zijn verkrijgbaar in grote breedte en hoogten voor elke behoefte hebben we dus een oplossing in huis. Maar wat is nu het verschil tussen metalen rolhekken en andere soorten rolluiken?
  • Ze zijn heel stevig. Omdat ze uit materialen van topkwaliteit bestaan, zijn ze zeer robuust en wordt uw handelsruimte als het ware een brandkast.
  • De zichtbaarheid van uw etalage komt niet in het gedrang. In tegenstelling tot rolluiken met microperforaties die het zicht op uw ramen verhinderen, hebben rolhekken gaten.
  • Op het vlak van aandrijving en automatisering bieden ze dezelfde voordelen als andere rolluiken. Zo kunt u met gemak op afstand uw winkel openen en sluiten.
Een metalen rolhek is een uiterst veelzijdige oplossing die in uiteenlopende situaties gebruikt kan worden, zoals in winkels, winkelcentra, restaurants, garages, scholen en ziekenhuizen.

Vertrouw op ons om uw metalen rolhekken te plaatsen

Wilt u een rolhek voor uw gevel plaatsen en uw pand beschermen tegen inbraak en slecht weer? Dan is MVA Velghe uw partner bij uitstek. Al jarenlang brengen we beveiligingsprojecten tot een goed einde, en leveren en plaatsen we schuif- en rolhekken voor uiteenlopende partners. Ons team van professionals is zeer ervaren in het vak en kan u bijstaan bij al uw vragen, van installatie tot reparatie. Als u dus wilt professionele van een competitieve prijs-kwaliteitverhouding bij de marktleider, neem dan contact met ons op voor een offerte.
Prijsaanvraag met of zonder plaatsing

Technische fiche

Download de technische gegevens voor meer informatie

Professionelen?

Vind al onze technische informatiebladen voor professionals.

Zie technische gegevens
Enkele van onze prestaties
Kwaliteit
Kwaliteit

Sinds 1907 heeft het bedrijf de "in-house spirit" van kwaliteitsproductie behouden en ontwikkeld.

Knowledge
Knowledge

De expertise en kwaliteit die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd, hebben het vertrouwen van zijn klanten verdiend.

100% Belgisch
100% Belgisch

In de werkplaats van Avelgem worden al sinds 1907 rolluiken & rolhekkens schuifhekkens geproduceerd.