Ga naar de inhoud

Dubbelwandige rolluiken

Vind buitenrolluiken met dubbele huid bij MVA Velghe

Ben je op zoek naar buitenrolluiken om je huis te beschermen? MVA Velghe biedt dubbelwandige rolluiken van hoge kwaliteit die op maat gemaakt kunnen worden wat betreft vorm, materiaal (aluminium, staal of roestvrij staal) en kleur. We werken samen met gerenommeerde leveranciers om je een service op maat en duurzame producten te kunnen bieden. Ons team adviseert je graag!

De voordelen van dubbele rolluiken

Als je nieuwe rolluiken wilt installeren, moet je rekening houden met een aantal criteria. Bijvoorbeeld esthetiek, functionaliteit, duurzaamheid, enz. Enkelwandige rolluiken bieden een aantal voordelen: Bij het zoeken naar nieuwe rolluiken kunnen veel criteria een rol spelen, van hun uiterlijk tot hun duurzaamheid. Rolluiken met dubbele wand hebben een aantal onderscheidende kenmerken:
  • Ze zijn eenvoudig te installeren en zeer veilig. Ze bieden extra veiligheid voor uw bedrijf of huis zonder dat dit ten koste gaat van de esthetiek.
  • Hun anti haaksysteem beschermt uw tegen vandalisme en privacy. Ze geven je meer controle over de toegang in een gebouw en voorkomen diefstal.
  • Ze bieden waar voor je geld en zijn erg stevig.

Hoe worden externe rolluiken geïnstalleerd?

Werken met MVA Velghe heeft een groot voordeel: we bieden een breed assortiment gevarieerde producten van hoge kwaliteit. Bekijk onze complete catalogus van rolluiken en schermen, verkrijgbaar in verschillende modellen om aan elke behoefte te voldoen. Naar welk type product bent u op zoek? Welke motorisering past het best bij u? Aan welk materiaal geeft u de voorkeur: aluminium, staal, roestvrij staal of pvc? Zoek je een groot model of juist een extra element om je gevel, etalage of magazijn te beveiligen? Bij MVA Velghe staan we klaar om je te adviseren en te ondersteunen, zodat we je een product kunnen garanderen dat perfect past bij jouw behoeften en jouw gebouw. Onze ervaren installateurs zetten zich in om u alle voordelen van rolluiken te bieden binnen concurrerende termijnen en tegen betaalbare prijzen. Als u vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke offerte.
Prijsaanvraag met of zonder plaatsing

Technische fiche

Download de technische gegevens voor meer informatie

Professionelen?

Vind al onze technische informatiebladen voor professionals.

Zie technische gegevens
Kwaliteit
Kwaliteit

Sinds 1907 heeft het bedrijf de "in-house spirit" van kwaliteitsproductie behouden en ontwikkeld.

Knowledge
Knowledge

De expertise en kwaliteit die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd, hebben het vertrouwen van zijn klanten verdiend.

100% Belgisch
100% Belgisch

In de werkplaats van Avelgem worden al sinds 1907 rolluiken & rolhekkens schuifhekkens geproduceerd.