Ga naar de inhoud
De nummer één in België in productie en installatie van rolluiken en rollhekken

De nummer één in België in productie en installatie van rolluiken en rollhekken

De firma M.Velghe is een familiale onderneming, 100 jaar oud en onbetwistbare marktleider in België op het gebied van afsluitingen- rolluiken, anti-diefstal rolhekken, sectionale poorten en brandwerende rolluiken. Haar technologie en vakmanschap onderscheiden haar van haar concurrenten wat realisaties op zeer grote afmetingen en specfieke opdrachten betreft. De productie in eigen ateliers heeft het voordeel onmiddellijk te kunnen inspelen op een onverwachte wijziging of aanpassing. De vakkundigheid en de kwaliteit die de firma Velghe in al die jaren heeft verzekerd, hebben het vertrouwen van de klanten weten te winnen. De firma Velghe staat dicht bij de klant en verzekert snel werk tegen de beste prijs, zonder echter haar doel uit het oog te verliezen : kwaliteit leveren

Kwaliteit
Kwaliteit

Sinds 1907 heeft het bedrijf de "in-house spirit" van kwaliteitsproductie behouden en ontwikkeld.

Knowledge
Knowledge

De expertise en kwaliteit die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd, hebben het vertrouwen van zijn klanten verdiend.

100% Belgisch
100% Belgisch

In de werkplaats van Avelgem worden al sinds 1907 rolluiken & rolhekkens schuifhekkens geproduceerd.

Prijsaanvraag met of zonder plaatsing

Het Bedrijf

Het Bedrijf

Sinds vier generaties lang is M. VELGHE aanwezig op de markt van industriële afsluitingen. Het produceert en installeert sectionaaldeuren, roosters en luiken. Deze producten zijn bestemd voor industrieel gebruik en worden ook verkocht aan particulieren. M. VELGHE is een bedrijf dat met succes de turbulentie van deze eeuw heeft doorstaan en nu volledig in staat is om de uitdagingen van de toekomst met succes aan te gaan. Door zijn technologie en vaardigheden onderscheidt het bedrijf zich van zijn concurrenten als het gaat om de productie van zeer grote samenstellingen en specifieke producten. Bovendien is onze dienst na verkoop een bijkomende troef die van ons een erkend bedrijf maakt. Kortom, M. VELGHE heeft meer dan één truc in zijn mouw, en deze voorbeelden zijn slechts een deel van de ijsberg van beschikbare producten.