Ga naar de inhoud

PVC en Mini rolluiken

Vind pvc-rolluiken of minirolluiken

Goede rolluiken laten plaatsen is heel belangrijk, of u nu energie wilt besparen of uw gebouw wilt beschermen. Pvc-rolluiken en minirolluiken zijn een uitstekende oplossing om inbraak te voorkomen en het energieverbruik van uw pand te verminderen. Bovendien is pvc een veelzijdige en bijzonder sterke kunststof. Daarom is het een interessante optie als u op zoek bent naar een duurzaam product. MVA Velghe biedt een uitgebreid productgamma met oplossingen op maat aan.

De voordelen van pvc-rolluiken

Pvc-rolluiken zijn erg populair omdat ze tal van voordelen en een grote veelzijdigheid bieden:
  1. Ze zijn oersterk: in tegenstelling tot houten vensterluiken die kunnen vervormen of rotten, hebben pvc-luiken bijna geen onderhoud nodig. Bovendien gaan ze jarenlang mee. Omdat ze zo goed bestand zijn tegen de weersinvloeden, zijn ze de oplossing bij uitstek voor externe bescherming.
  2. Pvc-rolluiken leveren zeer waardevolle prestaties op het vlak van thermische en geluidsisolatie. Ze bestaan uit stevig en dicht materiaal dat temperatuur nauwelijks geleidt: zo kunt u de warmte binnen of net buiten uw woning of winkel houden.
  3. Pvc-rolluiken zijn uiterst veelzijdige producten, verkrijgbaar in een brede waaier van stijlen. Daardoor kunnen ze op uiteenlopende geveltypes gebruikt worden. Ook de miniatuurversie is daarom erg populair: minirolluiken worden doorgaans op kleine ramen gebruikt, of op openingen hoog boven de grond, zoals dakramen.

Hoe moeten pvc-rolluiken geplaatst worden?

De plaatsing van pvc- of minirolluiken kan heel complex zijn. Ze vergt dan ook een zorgvuldige voorbereiding: het is bijvoorbeeld essentieel dat alles heel precies afgemeten wordt, en dat de installatieplaats schoon en vlak is om het proces te vergemakkelijken. Het bevestigen van de rolluikkast, de plaatsing van de geleiders en de onderlat, evenals het opstarten van het bedieningssysteem op afstand – het zijn stuk voor stuk ingewikkelde klussen. Daarom schakelt u het best een professional in. MVA Velghe staat u met raad en daad bij zodat u aan het einde van de rit volop kunt genieten van een product dat de tand des tijds doorstaat. Vragen? Neem contact met ons op voor een offerte!
Prijsaanvraag met of zonder plaatsing

Technische fiche

Download de technische gegevens voor meer informatie

Professionelen?

Vind al onze technische informatiebladen voor professionals.

Zie technische gegevens
Kwaliteit
Kwaliteit

Sinds 1907 heeft het bedrijf de "in-house spirit" van kwaliteitsproductie behouden en ontwikkeld.

Knowledge
Knowledge

De expertise en kwaliteit die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd, hebben het vertrouwen van zijn klanten verdiend.

100% Belgisch
100% Belgisch

In de werkplaats van Avelgem worden al sinds 1907 rolluiken & rolhekkens schuifhekkens geproduceerd.