Ga naar de inhoud

Brandwerende schuifdeuren RF-EI(1)60

BRANDWERENDE SCHUIFDEUR -SGC EI (1)60 / EW120

  • Een enkelvleugelige schuifdeur, waarvan het deurblad is opgebouwd uit brandwerende, gemêleerd witte, composiet profielen met een dikte van 42mm. Aan de montagezijde is het deurblad voorzien van een opbouw handgreep en aan de niet-montagezijde van een greepkoord. Het geheel is afgehangen aan een horizontaal schuivend railsysteem. Aan de onderzijde van de sluitzijde en de niet-sluitzijde wordt een vloergeleidingsprofiel toegepast.
  • Standard is de schuifdeur handbediend en voorzien van een instelbare snelheidsregelaar met geintegreerde kleefmagneet 24V, ten behoeve van een brandmeldcentrale 24V NC. De deur is gravitair zelfsluitend middels een contragewicht. Exclusief bevestigingsmiddelen t.b.v. montage.
Op maat gemaakte brandwerende schuifdeuren kunnen worden aangepast aan zowel nieuwe gebouwen als renovatieprojecten. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren om naadloos te integreren in verschillende interieurs. Naast hun esthetische uitstraling bieden deze deuren hoogwaardige isolatie en brandweerstand, wat zorgt voor optimale bescherming van uw eigendom tegen brand.
Prijsaanvraag met of zonder plaatsing

Technische fiche

Download de technische gegevens voor meer informatie

Professionelen?

Vind al onze technische informatiebladen voor professionals.

Zie technische gegevens
Enkele van onze prestaties
Kwaliteit
Kwaliteit

Sinds 1907 heeft het bedrijf de "in-house spirit" van kwaliteitsproductie behouden en ontwikkeld.

Knowledge
Knowledge

De expertise en kwaliteit die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd, hebben het vertrouwen van zijn klanten verdiend.

100% Belgisch
100% Belgisch

In de werkplaats van Avelgem worden al sinds 1907 rolluiken & rolhekkens schuifhekkens geproduceerd.