Ga naar de inhoud

Brandwerende rolluiken RF-EI(1)60 (Synthetische)

Onze Brandwerende rolluiken RF-EI(1)60 (Synthetische) zijn speciaal ontworpen voor uitsluitend intern gebruik en voor matig gebruik. Ze bestaan uit een PVC lamel met een intumescente kern en zijn ook uitgerust met een brandwerende motor. Wilt u een brandwerend rolluik installeren voor uw bedrijf? Neem contact op met MVA Velghe en wij adviseren u over de beste oplossing om uw veiligheid te garanderen.

De voordelen van synthetische brandwerende rolluiken voor uw bedrijf

Betaalbaarder en in diverse vormen beschikbaar, bieden de synthetische brandwerende rolluiken desondanks uitstekende bescherming om de veiligheid van uw werkplek te garanderen. Hier zijn hun voordelen: Kleinere oprolling
  • Deze veiligheidsvoorzieningen voldoen aan de huidige veiligheidsnormen (EN 13501-1 en EN 1634-1), wat essentieel is om de verspreiding van vlammen te beperken. Ze bieden een uitstekende brandweerstand, in staat om uw ruimtes ongeveer 60 minuten tegen brand te beschermen, de tijd die nodig is voor de interventie van de nooddiensten. Deze synthetische brandwerende rolluiken zijn onderworpen aan strenge tests en voldoen aan de Europese en Belgische normen.
  • Europese norm CEN 1363-1 en 1634-1 in kunstsof, dubbelwandig - geen roestvorming verkrijgbaar in licht grijs - in de massa gekleurd zonder sprinklers met geleiders en consoles met elektrische motor: rolluik sluit automatisch indien aangesloten op bestaande detectiecentrale
  • Met noodbatterij - om de 2 jaar te vervangen noodhandbediening niet mogelijk
Samengevat, ze worden in veel verschillende contexten gebruikt om de verspreiding van vlammen te beperken.
Prijsaanvraag met of zonder plaatsing

Technische fiche

Download de technische gegevens voor meer informatie

Professionelen?

Vind al onze technische informatiebladen voor professionals.

Zie technische gegevens
Enkele van onze prestaties
Kwaliteit
Kwaliteit

Sinds 1907 heeft het bedrijf de "in-house spirit" van kwaliteitsproductie behouden en ontwikkeld.

Knowledge
Knowledge

De expertise en kwaliteit die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd, hebben het vertrouwen van zijn klanten verdiend.

100% Belgisch
100% Belgisch

In de werkplaats van Avelgem worden al sinds 1907 rolluiken & rolhekkens schuifhekkens geproduceerd.