Ga naar de inhoud

Ruitvormige rolhekken

Vind ruitvormige rolhekken

Wilt u uw bedrijf of eigendom beschermen tegen indringers of andere criminaliteit, of het beschermen tegen diefstal ? Een ruitvormige rolhekken kan extra bescherming bieden zonder afbreuk te doen aan het uitzicht van de gevel. Deze robuuste hekken beschermen uw eigendom terwijl u toch kunt genieten van het prime. MVA Velghe installeert dit soort rolhekken voor veel professionelen particulieren. Heeft u vragen? Neem dan nu contact met ons op!

De voordelen van ruitvormige rolhekken

Als u overweegt om ruitvormige rolhekken te plaatsen, of het nu voor een winkel is of bij de ingang van een parkeergarage, dan zijn er een aantal criteria waar u rekening mee moet houden:
  • Ze zijn bijzonder duurzaam. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn robuust genoeg om uw commerciële ruimte of gebouw optimaal te beschermen.
  • Deze roosters, met hun kenmerkende ruitpatroon, combineren veiligheid en esthetiek. In tegenstelling tot microgeperforeerde rolluiken, die het zicht van binnen of buiten kunnen belemmeren, bieden ruitvormige rolhekken met hun bredere openingen een beter zicht.
  • Ze genieten dezelfde voordelen als andere afrasteringen op het vlak van motorisering en automatisering. Ruitvormige afrasteringen kunnen gemakkelijk op afstand worden bediend
Prijsaanvraag met of zonder plaatsing

Technische fiche

Download de technische gegevens voor meer informatie

Professionelen?

Vind al onze technische informatiebladen voor professionals.

Zie technische gegevens
Kwaliteit
Kwaliteit

Sinds 1907 heeft het bedrijf de "in-house spirit" van kwaliteitsproductie behouden en ontwikkeld.

Knowledge
Knowledge

De expertise en kwaliteit die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd, hebben het vertrouwen van zijn klanten verdiend.

100% Belgisch
100% Belgisch

In de werkplaats van Avelgem worden al sinds 1907 rolluiken & rolhekkens schuifhekkens geproduceerd.