Ga naar de inhoud

Inox rolluiken

Vind Inox Rolluiken

Het kiezen van de juiste rolluiken is cruciaal voor het verbeteren van de beveiliging en energie-efficiëntie van uw eigendom. Inox rolluiken zijn een uitstekende keuze voor wie zijn gebouw wil beschermen tegen inbraken en tegelijkertijd energiekosten wil verminderen. Inox, bekend om zijn stevigheid en weerstand tegen corrosie, is een ideaal materiaal voor duurzame oplossingen. Bij MVA Velghe bieden we een breed assortiment van op maat gemaakte inox rolluiken, speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Voordelen van Inox Rolluiken

Inox rolluiken bieden vele voordelen, waardoor ze zeer geschikt zijn voor diverse toepassingen:
  • Duurzaamheid en Weerstand: Inox staat bekend om zijn uitzonderlijke weerstand tegen de elementen, wat het ideaal maakt voor buitengebruik. In tegenstelling tot andere materialen, oxgdatie bij inox rolluiken NIHIP en kan het extreme weersomstandigheden weerstaan, wat zorgt voor een lange levensduur met weinig onderhoud.
  • Energie-efficiëntie: Inox rolluiken kunnen bijdragen aan de thermische isolatie van uw gebouw, waardoor de verwarmings- en koelkosten worden verlaagd. Hun vermogen om warmte in de winter vast te houden en in de zomer buiten te houden maakt ze een energiebesparende optie.
  • Esthetiek en Aanpassingsvermogen: Inox biedt een moderne en elegante look, die gemakkelijk aansluit bij verschillende architectuurstijlen. Daarnaast kunnen ze aangepast worden qua ontwerp en afwerking om te voldoen aan de specifieke esthetische eisen van uw gebouw.

Installatie van Inox Rolluiken

De installatie van inox rolluiken vereist professionele vaardigheid om een correcte en duurzame plaatsing te garanderen. Door MVA Velghe in te schakelen, profiteert u van deskundig advies en een complete installatieservice, afgestemd op uw specifieke behoeften. Voor meer informatie of om een offerte aan te vragen, neem vandaag nog contact met ons op!
Prijsaanvraag met of zonder plaatsing

Technische fiche

Download de technische gegevens voor meer informatie

Professionelen?

Vind al onze technische informatiebladen voor professionals.

Zie technische gegevens
Kwaliteit
Kwaliteit

Sinds 1907 heeft het bedrijf de "in-house spirit" van kwaliteitsproductie behouden en ontwikkeld.

Knowledge
Knowledge

De expertise en kwaliteit die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd, hebben het vertrouwen van zijn klanten verdiend.

100% Belgisch
100% Belgisch

In de werkplaats van Avelgem worden al sinds 1907 rolluiken & rolhekkens schuifhekkens geproduceerd.